+40-724-436-285

contact@inchiriere-microbuze.ro

Minervei 69, sector 1, Bucuresti

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. Termeni și condiții

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Regulamentului 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC ROBY TOURS SRL prelucrează datele furnizate de dumneavoastră prin folosirea servicilor de colectare de date si de formular de cerere oferta/etc disponibile pe acest website in conditii de maxima siguranta si numai pentru scopurile specificate.

În cazul în care dumneavoastră puneți în mod voluntar la dispoziția SC ROBY TOURS SRL orice date cu caracter personal, pentru care vi s-a cerut in mod expres consimtamantul, prin aceasta vă dați acordul ca SC ROBY TOURS SRL, în scopul și pe durata determinată de specificul tranzacției, să înregistreze aceste date și să le administreze.

Respectăm caracterul privat și securitatea informației furnizate atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter privat, scop în care aplicăm prezenta politică de confidențialitate.

2. Scopul colectarii datelor

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, respectiv informarea dumneavoastra, prin sms, e-mail si/sau telefonic cu privire la promotiile si campaniile desfasurate de catre SC ROBY TOURS SRL, produsele noi; 

– Profilarea consumului dumneavoastra; analiza preferintelor dumneavoastra personale, a comportamentelor si a intereselor dumneavoastra, pentru a putea obtine interesul dvs viat de la SC ROBY TOURS SRL.

Prin completarea datelor in formularul de contact / cerere oferta, vizitatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SC ROBY TOURS SRL si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

SC ROBY TOURS SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, SC ROBY TOURS SRL va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.
SC ROBY TOURS SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

De asemenea, SC ROBY TOURS SRL  poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

3. Înregistrarea si utilizarea datelor

Pentru simpla vizualizare a continutului webste-ului www.airporttransportbucharest.ro, nu este nevoie sa ne furnizati date personale insa pentru utilizarea anumitor servicii puse la dispozitie de website-ul nostru, este nevoie de date personale, dupa cum urmeaza:

Date personale prelucrate Scop prelucrare date personale Durata de stocare a datelor personale
Nume prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate
Email prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate
Telefon prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de contact de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate

 

4. Securitatea datelor

SC ROBY TOURS SRL garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

SITE-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul acesteia. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, SC ROBY TOURS SRL nu-si asuma nici o responsabilitate.

5. Informare

Nu sunteți obligat(ă) să ne furnizați datele dumneavoastră în scopurile menționate in prezenta politica de confidentialitate. 

Pentru datele furnizate de dumneavoastră prin intermediul acestui site, asigurăm administrarea acestora în condiții de siguranță și vă garantăm drepturile prevăzute de Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora și de Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (dreptul de acces, de intervenţie, de a nu fi supus(ă) unei decizii individuale, de a vă adresa justiţiei, de a va opune în viitor prelucrării şi de a solicita ştergerea lor. 

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin email la office@airporttransportbucharest.ro sau la numărul de telefon: 0724 43 62 85

6. Legislație

Respectăm cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completatã de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Prezenta politică de confidențialitate se supune legislației române în vigoare. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul nostru. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competența instanței judecătorești.



Cere o oferta acum

Transfer aeroport&Tururi de oras


transfer de aeroport cu tur de oras

Transfer + Tur oras Bucuresti

Transfer + Turs oras Bucuresti

transfer aeroport tur de oras Bucuresti

transfer de aeroport cu tur de oras

Transfer + Tur oras Brasov

Transfer+ Tur oras Brasov

transfer aeroport Otopeni tur de oras Brasov 

transfer de aeroport cu tur de oras

Transfer + Tur oras Constanta

Transfer+ Tur oras Constanta

transfer aeroport Otopeni tur de oras Constanta

transfer de aeroport cu tur de oras

Transfer + City-break Bucuresti

Transfer+ City-break Bucuresti

Transfer aeroport City-Break Bucuresti

transfer de aeroport cu tur de oras

Transfer si excursie in Delta Dunarii

Transfer aeroport Otopeni si Circuite turistice

Ce spun

clientii nostri despre Airport Transport Bucharest

Ste B.

"The coach took us from Henri Coanda International Airport to the hotel located in Mamaia resort. The car with driver came in the right place at the right time. Thet s why me and my friends managed to visit most of the Romania s attractions on our 4 days trip. Excellent service! "

Ste B. - Liverpool

Cine suntem?


S.C. ROBY TOURS S.R.L., cu sediul in Bucuresti, sector 1, este o firma cu bogata experienta in domeniul transportului de persoane. In functie de cerintele beneficiarilor, firma noastra va pune la dispozitie urmatoarele servicii: transfer de la/catre aeroport, diferite locatii, hoteluri; transport de persoane prin curse regulate pentru personalul angajat; transport ocazional pentru grupuri organizate: teambuilding, excursii, tabere, conferinte, atat intern cat si international

Inchiriere microbuze

inchiriere microbuze 8+1 locuri clasic

Microbuze 8+1 locuri clasic

Inchiriere microbuz pentru transport persoane capacitate 8+1 locuri, confortabil si spatios.

 

inchiriere microbuze 8+1 locuri lux

Microbuze 8+1 locuri lux

Inchiriere microbuz transport persoane 8+1 locuri, spatios si elegant, cu dotari de lux. Lumini ambientale, interior tapitat cu piele, ideal pentru calatorii pe distante lungi in deplina siguranta si confort!

 

inchiriere microbuze 16+1 locuri

Microbuze 16+1 locuri

Inchiriere microbuz transport persoane 16+1 locuri, varianta standard, spatios si comfortabil.

 

inchiriere microbuze 20+1 locuri

Microbuze 20+1 locuri clasic

Inchiriere microbuz transport persoane capacitate 20+1 locuri,aer conditionat, scaune confortabile, prevazute cu centuri de siguranta, radioCD.

Te-am convins? Contacteaza-ne acum!

Se incarca..